Lincoln Town Car 1998

En lyxbil för Dig som söker det lilla extra. Lincoln ägs av Ford och märket skapades för att konkurrera med Cadillac och detta har man lyckats bra med. Idag ses oftast en Lincoln i alla större officiella sammanhang i framförallt USA.
I Sverige är märket inte lika väl representerat så här blir det extra exklusivt att äga & köra en Lincoln. Service & reservdelar är inget problem eftersom det ägs av Ford som har en god representation i Sverige. Det är en otroligt härlig bil att köra och att åka i.

Bilen är i utmärkt skick. Mätarställning 8 500 mil, service utförd och servicebok finns naturligtvis. Bilen är bara körd på semesterresor och vid speciella tillfälle. Fyra vinterhjul på aluminiumfälgar medföljer.

4,8 liters V8 som är bränslesnål (1,1liter vid blandad körning och 0,95 vid landsväg), klimatanläggning, inbyggd stereo (CD växlare), bluetouth handsfree för biltelefon, backvarnare, automatisk nivåreglering av fjädring, elektriska stolar/fönster, mm, mm.

Bilen säljes privat för 225 000 eller högstbjudande. Ev byte med motorcykel eller sportigare bil, men endast objekt i utmärkt skick är av intresse.

Intresserad - kontakta Bo Holmqvist bo@veberod.com eller ring på 0708-180650

Aktuella foto (bilderna tagna i juni 2004) av fotograf Claes Jonsson

 

Klicka på bilden för full storlek

Hit Counter